Diensten

Mikroware is ervaren met vele web technologiƫn en biedt zijn diensten dan ook aan op een verscheidenheid aan gebieden. In sommige gevallen is er enkel een simpele website nodig, maar vaak gaat het om complexe systemen, applicaties of vraagstukken. Ook daarvoor heeft Mikroware de kennis in huis. Neem vooral contact op om te kijken wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Webapplicaties

Websites zijn tegenwoordig niet meer alleen een paar pagina's, maar volledige systemen die complexe taken afhandelen of specifieke services bieden. We spreken dan ook steeds vaker van applicaties. Vaak gaat het in zulke applicatie om het verwerken van data op de correcte manier waarbij de data letterlijk van alles kan zijn. Dit kunnen relatief simpele plannings- of product systemen zijn, maar het kan ook gaan om complexe data afhandeling. Mikroware heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van zulke applicaties op verscheidene gebieden.

Diensten - webapplicaties

Webdesign

Ook het verwerken van designs tot een echte website is mogelijk bij Mikroware. Bijvoorbeeld op basis van professionele designs of eigen tekeningen. Alles is mogelijk en bij elke stap zal de visuele voortgang worden teruggekoppeld. Zo zal er samen tot een website worden gekomen die voor iedereen fijn werkt. Hierbij zal uiteraard rekening worden gehouden met mobiele apparaten en andere formaten.

Diensten - webdesign

Advies & Consultancy

Online technologie wordt steeds belangrijker voor veel bedrijven. Daarmee komt ook de complexiteit van alle mogelijke opties om de hoek kijken. Wanneer een project vastloopt of er een goed startpunt nodig is, kan het verstandig zijn om advies in te winnen. Mikroware kan helpen met het kiezen van de beste weg om zo snel mogelijk tot een goed werkend product te komen.

Diensten - advies & consultancy

Bestaande oplossingen en aanpassingen

Er wordt vaak gebruik gemaakt van een standaard oplossing, niet alleen voor simpele websites, maar ook vaak voor complexere oplossingen. Veel gebruikt hiervoor is het WordPress systeem wat makkelijk uit te breiden is en al vele plugin mogelijkheden biedt. Mikroware kan support leveren voor deze bestaande oplossingen. Daarnaast is het ook mogelijk om aanpassingen te doen of nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Diensten - bestaande oplossingen